Vinduespudser i Silkeborg

Mangler du en vinduespudser i Silkeborg og omegn? Vi kommer gerne forbi og får dine vinduer til at skinne og stråle igen.

Med solid erfaring inden for vinduespolering og vinduespudsning, kan du forvente et godt stykke arbejde – og rene vinduer. Vi klarer både rengøring og vinduespudsning og polering – inde og ude.

Er du på udkig efter vinduespudsning i Silkeborg med omtanke for miljøet? Så kan du trygt vælge Rent & Klart – vi benytter os for så vidt muligt kun af vand til rengøring af vinduer, og når det er nødvendigt miljøvenlig sæbe. Vi kan rengøre vinduer på etager op til 3. sal, og vi tager os af poleringsopgaver hos både private hjem og erhverv i Silkeborg og omegn.

Du kan selv være med til at bestemme, hvor ofte vi skal komme forbi og polere dine vinduer. Det kan være hver 4., 8. eller 12. uge. Få en fast aftale til vinduespolering hos os, og du kan glæde dig over flotte og rene vinduer året rundt. Kontakt Rent & Klart i dag og få et uforpligtende tilbud – så kan du få de reneste vinduer i Silkeborg.

Få et tilbud