Vinduespudser i Kjellerup

Mangler du en vinduespudser i Kjellerup og omegn? Så er du havnet det helt rette sted.

Vi har mange års erfaring med vinduespudsning- og polering, og du kan dermed forvente flotte og rene vinduer – hver gang. Vi klarer både rengøring og vinduespudsning af dine vinduer, både indvendigt og udvendigt. Vi hører til i Viborg, men kører gerne rundt i Midtjylland og klarer opgaver inden for vinduespolering til både virksomheder og private.

Er du på udkig efter professionel vinduespudsning i Kjellerup, så kan du trygt vælge Rent & Klart. Vi tager desuden højde for miljøet og sørger for at benytte os af rent vand og miljøvenlige sæber til rengøring af vinduer. Vi kan rengøre vinduer på etager op til 3. sal, så kontakt os gerne og få et godt tilbud på vinduespolering i Kjellerup.

Hvor ofte skal dine vinduer vaskes? Du kan selv være med til at bestemme, hvor ofte vi skal komme forbi. Det kan være hver 4., 8. eller 12. uge. Få en fast aftale til vinduespolering hos os, og du kan glæde dig over flotte og rene vinduer året rundt. Kontakt Rent & Klart i dag og få et uforpligtende tilbud – så kan du få de reneste vinduer i Kjellerup.

Få et tilbud